tpzs@freemail.hu        turcsanyine.perge.zsuzsanna
TURCSÁNYINÉ PERGE ZSUZSANNA OKLEVELES ASZTROLÓGUS SZOLNOK SZANDAI S. U. 35.
BEJELENTKEZÉS: 06 30 482-6438 VÁROM KEDVES ÜGYFELEIMET MOST MÁR SKYPE-ON IS
 
 

Cikkek:

Témakörök Tanulmányok

Programok:

Chart

Asztrológiai Iskola

Tné Zsuzsa
2009-10-13 20:47:29
Kedves Mindenki, aki olvassa a lapot!

Többen kérték már tõlem, hogy tanítsam ezt a csodálatos tudományt az asztrológiát. Azt mondják nagyon jól át tudom adni, és annyira értik a magyarázataimat, hogy tanítsak.

Mind addig nem vettem komolyan amíg meg nem jelent egy kedves hölgy és azt mondta: " Én Tõled akarok tanulni asztrológiát. Elválalsz, tanítasz engem?" És nem tágított amíg igent nem mondtam.

Tehát, ha Te kedves olvasó szintén kedvet érzel a tanuláshoz és úgy érzed, hogy én vagyok az a személy akitõl el tudod fogadni ezt a tudást, akkor hívj fel , vagy küldj egy e-mailt vagy hagyj üzenetet a fórumban. Jász-Nagykun-Szólnok megyébõl várok elsõsorban tanulókat, mert SZOLNOK-on lenne a képzés.

Ha Te kedves érdeklõdõ...messze laksz tõlem, de szeretnéd a már meglévõ tudásodat elmélyíteni.
Ha a képlet elemzés rejtelmeibe szeretnél becsatlakozni, akkor bárhol is élsz ezen a Földön Skype-on van lehetõség rá!

Várom jelentkezéseteket. :
Turcsányiné Perge Zsuzsanna
Asztrológus
06-30-482-6438
tovább a teljes cikkre

A hét halálos bún

Tné Zsuzsa
2009-07-25 10:22:26
Tarot und Astrologie von Hajo Banzhaf
(Fordította: Mészáros Csilla)


| bevezetõ » | kevélység »| restség » | irigység » | bujaság » | harag » | torkosság » | fösvénység » | mit tegyünk? » |

Bevezetõ

A Vízöntõkor kezdetén elõ lehet-e venni teljes komolysággal a molyládából valami oly régi dolgot mint a hét fõbûn? Most, amikor mindannyian a kozmikus tudat felé haladunk és legfeljebb már csak „light és ólommentesen” vétkezünk? Mit keres akkor itt egy ilyen idejétmúlt, dohos gyóntatószékbe kívánkozó téma? Aki egyszer kitisztítja a bozótot és letörli a port, aki felhagy a fenyegetõ gesztusokkal és túllép azokon az értékeken, amelyeket az egyház kovácsolt eme legsúlyosabb tévedésektõl való félelmében, az minden bizonnyal még ma is értékes felismerésekhez juthat, ha ezt a koncepciót veszi alapul.

tovább a teljes cikkre

Hogyan nyerjünk!?

Tné Zsuzsa
2009-07-23 15:58:54
Egy ideje már tanulmányozom a nyertesek horoszkópját és az idõt, amikor a jószerencse meglátogatta õket, hogy lássam melyek azok a tényezok, amelyek közösek voltak bennük, amikor sokat nyertek. Észrevehetõ néhány teljesen állandó pont, különösen ami a progresszív horoszkópokat, újholdat és speciális Jupiter helyzetét illeti.
Természetesen nem árt, ha az ember szerencsés születési horoszkóppal rendelkezik. De még ha a Szaturnusz található is a túlsúlyban...a megfelelõ idõzítéssel kihozhatja a legtöbbet a lehetõségeibõl.

De milyen is a szerencsés születési horoszkóp?
Most lássunk néhány pontot, aminek segítségével meghatározhatja vajon megtalálhatók azok a tényezõk a horoszkópjában ami a nyertesekében
tovább a teljes cikkre

Pest-Buda alapítása - és ma (folytatás)

Tné Zsuzsa
2009-07-02 20:54:21
Budapest általános állapota röviden így jellemezhetõ: Kosz; szemét; grafiti; bûz (beleértve a dohányfüstöt is; kutyák tömkelege póráz nélkül, napi 300 tonna nagyrészt eltakarítatlan kutyaürülékkel együtt; általánosan elterjedt hazugság áradat a médiákban és az emberek között egyaránt; pökhendiséggel párosuló neveletlenség; közlekedési nehézségek; kontár munkavégzés; stb. Átfogóan szemlélve a dolgokat valahogy úgy lehet kifejezni az egészet, hogy ez olyan általános mûködésképtelenség, mely nem méltó egy fõvároshoz. Legalább is én nem ilyennek képzelem el egy közép-európai ország fõvárosát. Ugyanakkor elgondolkodtató az is, hogy vannak ennek az ország tiszta, szép városai és falvai is. Milyen furcsa! Õk hogyan csinálják, miért vannak ezeknek az embereknek normális igényeik, és a budapestieknek miért nem? Nos, ez a követezõkben a hozzáértõk számára hamarosan nyilvánvalóvá válik, bár korántsem biztos, hogy a T. Olvasó számára ez örömet fog okozni.

tovább a teljes cikkre

Üzenőfal

Vendég: Elloptad a cikkemet te geci kurva!a régi Mandala lapból Illett volna feltüntetni a forrást ! Legalább !
Vendég: Kedves Zsuzsa!Köszönöm szèpen a nagyszerű olvasnivalòkat.Jò egèszsèget kìvànok!Katalin
Vendég: Kedves Zsuzsa!

Olvastam a Trutina Hermetisz féle aszcendens meghatàrozàs mòdszeréröl.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 3. mikor a radix hold és az Asc vagy Desc különbségét kell kiszàmolni, ott az Asc vagy Desc - st melyiket kell a szü

Vendég: vagy szívesen felvenném máshol a kapcsolatot
Vendég:
Vendég: Ha van kedve írjon nyugodtan ide
Vendég: Megakadt a szemem az előző vendég üzenetén. Nekem is jövő januárban kerül együttállásba a tranzit Szaturnusz, és Plutó az aszcendensemmel. Érdekelne milyen tapasztalatai vannak. Szívesen folytatnék eszmecserét:
Vendég: Bocsánat az előbbi bejegyzésben elfelejtettem írni, hogy a transit szaturnusz és plutó van a radix szerinti 12-es házban és onnan érik el jövő január közepén az ascendensemet, konjugálnak majd rajta..
Vendég: Kedves Zsuzsa! Bak 23 fokon van az ascendensem, és a plutó illetve a szaturnusz is a 12-es házban van, 2020 január közepén konjugálnak az ascendensemen....Radixom szerint szűsz-ben 8-as házban van a plutóm. Igyekszem a változásokat pozitívan


minden üzenet új üzenet