tpzs@freemail.hu        turcsanyine.perge.zsuzsanna
TURCSÁNYINÉ PERGE ZSUZSANNA OKLEVELES ASZTROLÓGUS SZOLNOK SZANDAI S. U. 35.
BEJELENTKEZÉS: 06 30 482-6438 VÁROM KEDVES ÜGYFELEIMET MOST MÁR SKYPE-ON IS
 
 

Cikkek:

Témakörök Tanulmányok

Programok:

Chart

Hogyan nyerjünk!?

Tné Zsuzsa
2009-07-23 15:58:54
Egy ideje már tanulmányozom a nyertesek horoszkópját és az idõt, amikor a jószerencse meglátogatta õket, hogy lássam melyek azok a tényezok, amelyek közösek voltak bennük, amikor sokat nyertek. Észrevehetõ néhány teljesen állandó pont, különösen ami a progresszív horoszkópokat, újholdat és speciális Jupiter helyzetét illeti.
Természetesen nem árt, ha az ember szerencsés születési horoszkóppal rendelkezik. De még ha a Szaturnusz található is a túlsúlyban...a megfelelõ idõzítéssel kihozhatja a legtöbbet a lehetõségeibõl.

De milyen is a szerencsés születési horoszkóp?
Most lássunk néhány pontot, aminek segítségével meghatározhatja vajon megtalálhatók azok a tényezõk a horoszkópjában ami a nyertesekébenNyerõ születési horoszkóp:

Minnél nagyobb hatással vannak a bolygók a pénzzel kapcsolatos házaira (a második a nyolcadik és az ötödik házra) vagy minnél nagyobb a hangsúly a horoszkópjában a BIKA, SKORPIÓ, és az OROSZLÁN jegyeken annál többet fog a pénzzel úgymond foglalkozni.... lehet úgy hogy csak gondolni vagy álmodozni a nagy nyereményrõl.

Ha a Napja a születéskor 8.házban (mások pénze terület) vagy a 2. házban (én pénzem területen) van. De ha a Nap az ötödik házban van ami ugye természetetes helye a szerencsének akkor ön jó esélyekkel indul, hogy nyerjen. Akkor sem valószínû,hogy téved, ha a jegyeket uraló bolygó kedvezõ trigont vagy szextilt alkotnak.
De ne ijedjenek meg a kedvezõtlen aspektusoktól sem!
A 2. és a 8. ház közötti szembenállás gyakran fordul elõ nyertesek horoszkópjában.

Ugyanez játszódhat le, amikor a 2. ház ura vagy 2. házban lévõ bolygó tranzitban bemegy a 8. házba és fényszögkapcsolatot teremt önmagával.

A 2. és az 5. ház közötti kapcsolatnak is nagy eélye van még akkor is, ha az éppen kvadrát.

Egy szerencsés lottó nyertes horoszkópjában a 8. házban lévõ Napja kedvezõ aspektusban van szextilt alkot a Marssal és trigont az Uránusszal ami a 2. házát uralja. Mivel a Napja uralkodik a 8. házában ez azt jelenti, hogy a 2. és 8. házának uralkodó bolygói kedvezõ aspektusban vannak egymással ami nagyszerû utalás. Hívás a pénznek.
A Merkur és a Neptun ugyancsak a 8. házában vannak és növelik az erejét a pénzre. A Hodja a 2 házban található és trigont alkot a X. házával és így tovább erõsíti a pénzügyi lehetõségeit. A Vénusz az 5. ház uralkodója ami a 9. házban van ami mindig közös faktor a nyertesek horoszkópjában.
Az a tény hogy a Bak az emelkedõ jegye és a Szaturnusz együttáll az ASC-ével, néhányan szerencsétlennek értelmezhetik. a Szaturnusz azonban nem érdemli meg a hírnevét, mert a nyertesek horoszkópjávan gyakran ugyanolyan fontos szerepe van, mint a Jupiternek.

A legjobb idõszakok az életében, hogy nyerjen:

Akár igéretes a születési horoszkópja akár nem, akkor lesz a legszerencsésebb, ha bizonyos általános helyzetek és formációk jönnek létre az áthaladások, FOGYATKOZÁSOK, ÚJHOLDAK révén amelyek szerencsét hoznak.

Mnden évben érdemes megvizsgálni a horoszkópját az aktuális álatövvel együtt, hogy lássa mennyit változik a felállás. A szerencsés bolygók beléphettek a második, nyolcadik vagy az ötödik házba a haladásnak köszönhetõen. Az álladó házaknak más "lakói" lehetnek, mint a születési horoszkópban és mindezek új szerencsésebb helyzetet teremthetnek.
Ha azt látja, hogy a következõ év kedvezõ a spektusokat hoz a pénzes házait illetõen az áthaladások következtében, vagy mert a születési horoszkópjához képest új házban vannak az áthaladó bolygói, akkor érdemes jobban odafigyelni a nyerési lehetõségekre.

Egy másik szerencsés lottó nyertes horoszkópja kivételesen jó szerencsét mutatott a pénzügyeivel kapcsolatos házaiban aban az évben. Akkor a Kos uralta a 2. házát...az 5. házában a Mars pedig együttált a Jupiterrel. A nyolcadik ház uralkodója pedig a Vénusz a 8. házban volt és a marssal és a Jupiterrel alkotott trigont. A Hpld ami az 5. házát uralta a nyolcadikban volt, illetve szextilt alkotott a Szaturnusszal. ami a 11. vagyis a vágyak és remények házában állt. Az áthaladó Napja ráadásul még együtt állt a születési Vénuszával az 5. háza születéskori uralkodójával.
Az áthaladó északi csomópont (egy kicsi Jupiter) a 2. házban volt ez tehát határozottan szerencsés volt a számára.

Az évnek melyik része a legjobb arra, hogy nyerjünk:

A nagy nyereményeket általában napfogyatkozás vagy újhold szokta megelõzni ami az egyik pénzházba esik, vagy kedvezõ aspektust alkot egy pénzház bolygójával vagy uralkodójával.
Egy Napfogyatkozás vagy Újhold után egy kedvezõ aspektusban lévõ lévõ fogyatkozásnak a hatása akár 6 hónapig vagy tovább is tarthat. Az újholdé csak 4 hétig.
A példánkban szereplõ lottónyertes két órával azután , akkor vett szelvényt, hogy az újhold a nyolcadik házba esett volna, ami a mások pénzének a területe.

Hogyan találjuk meg napi elórejelzések segítségével, mikor jön el a szerencsénk:

Egy másik módszer, hogy meghatározzuk, hogy az év mely szakaszában várható a szerencse.a napi elõrejelzések használata.
Ez az elõrejelzés egy adott év adott napjára szól és az ember születésének helyét és idõpontját használják fel hozzá. Ez pedig megadja az általános irányvonalakat annak annak megfelelõen, hogy melyik háza van nagyobb hatás alatt és melyik bolygók állnak együtt a házakat tekintve.

A születésnapján a horoszkópjában ugyanaz az aszcendense, mint a születési horoszkópjában, míg ezen a napon a bolygók tranzitban vannak. A születésnapja után mindennap nagyjából egy fokot mozdul el a zodiákus kereke 365 nap alatt 360 fokot. Ezért a napi aszcendense egy éven belül végig fog haladni minden álatövi jegyen amíg a születésnapján megint megegyezik azzal ami a születésekor volt.
Körül-belül 30-60 nappal a születésnapja után a második háza meg fog egyezni a napi horoszkóp elsõ házával. Ez a pozíció különösen nagy hangsúlyt fektet a pénzkérdésre.
Sok szerencsés ember képletében figyelhetõ meg, hogy a születésnapja utáni egy két hónap szerencsésen alakult.
Az évnek azok a szakaszai is elég jók, amikor a születési ötödik, vagy nyolcadik háza eléri a napi aszcendensét.Ez hozzávetõlegesen 120-150 nappal a születésnapja után következik be.

Találkoztam már olyan nyertes képlettel is aki a születésnapja elõtt 30-60 nappal nyert , amikor a születési aszcendense elérte a napi második házát.Ha a szerencsének köze van egy partner kapcsolathoz vagy barársághoz, akkor a születési VII.vagy 11.ház együtt állhat a napi elsõ házzal a nyerés idején.

Jupiter a (nagy szerencse planétája ) pénz középpontján:

Egy másik fontos technika, hogy kiválasszuk, az évnek melyik idõszakában a legszerencsésebb általában a "Jupiter középpontjának technikája."
Ezt majdnem minden nagy nyertes horoszkópjában felfedeztem.
Vagy a születési vagy az aktuális szerencse bolygója a Jupitere a születési, vagy a tranzit második vagy a 8. háza határának haladó uralkodó bolygói középpontján lesz. Én ez hívom a pénz középpontjának. A Jupiter meglepõen gyakran áll pontosan ennek a két bolygónak a középpontján a nyeremény megszerzésének idõpontjában, de az is lehet, hogy ezzel az érzékeny ponttal kedvezõtlen aspektust alkot.

Ahogy már említettem szüksége lesz az egész éves elõrehaladó tranzit folyamatos horoszkópjára a zodiákus kerekével együtt, hogy lássa milyen új uralkodók lépnek a második és a nyolcadik házába, annak következtében, hogy a születési kereke az óramutatóval megegyezõ irányba, ahogy az idõ múlik.
Ha a Jupiter nem jelenik meg így vagy egy tranzit miatt a Pénz Középpontjában, akkor megtalálhatja egx fogyatkozás vagy Újhold elõhírnökeként ennek a pontos fokánál a horoszkópban. Mivel egy fogyatkozás, vagy Újhold idõpontjában a bolygók amelyek így egy meghatározott elhelyezkedésben vannak, ami a következõ egy vagy több hónapot befolyásolja így ezt könnyen beláthatjuk.

Tulajdonképpen, ha a Jupiter ezen a középponton van egy fogyatkozás vagy Újhold idején, akkor jó néhány hónapig kitarthat a szerencséje és nemcsak addig a hétig amíg a Jupiter áthalad itt. Ugyancsak szerencsés idõszak amikor a Jupiter áthalad a 2., 5., és a 8. házon.

A lottónyertesünk horoszkópjában a haladó Nap és Uránusz középpontja (a születési 2. és 8. házának uralkodói a Rák 7. fokánál volt, ami csak 2 fokra van a RÁK 9. fokánál elhelyezkedõ születési Jupitertõl.
(Ezek meglehetõsen távoli pálya, általában egybe szoktak esni) A nyertes szelvény megvásárlásnak idején a Rák 8 fok a deszcendensén volt.ami jelentõséget ad ennek az elhelyezkedésnek.

Hogyan találjuk meg az év különösen szerencsés idõszakait:

Azok lesznek a legszerencsésebb napjai, amikor a legtöbb esélye van nyerésre, amikor a Jupitere a születési vagy az áthaladó a fenti leírtaknak megfelelõen egy két fokra megközelíti a Pénz Középpontját. Természetesen, ha a születési Jupitert érinti ez akkor a szerencse, meglehetõsen hosszú ideig kitarthat, mert a Jupiter sokáig nem mozdul, a második és a nyolcadik házának uralkodói pedig csak nagyon lassan.
Ugyanakkor, ha a tranzit Jupiterrõl van szó, akkor a hatékonyság ideje csak egy vagy két hét lehet, ha pénz középpontjának pályályán belül van. Ha az áthaladó Jupiter viszont lelassít, hogy megálljon, akkor akár még sokkal hosszabb is lehet ez az idõ.
Hogy belõjjük egy ilyen idõszaknak a legkedvezõbb napját, találnunk kell egy olyan napot az efemeridában, amikor a tranzit bolygók kedvezõ aspektust alkotnak a saját születési vagy haladó bolygóinkkal.
Hogy biztosra menjünk, melyik nap a legszerencsésebb érdemes végigfutni, vagy felállítani az aznapra szóló napi horoszkópot. Egy napi horoszkópban a legbefolyásosabbak azok a bolygók amelyek egy ház határától egy két fokra esnek. a legszerencsésebb, ha egy bolygó egy csomópont vagy egy születési fok együttáll a 2. 5. vagy 8.házának határával. ha megvan, hogy hova jönnek a tranzit bolygói, akkor tegye a kerék szélére kívülre a születési bolygóit, hogy lássa melyik házakba esnek, hogy lássa melyik házak határaival állnak együtt.

Ha azt veszi észre, hogy a születési Jupiter a Napi 8. házának határától egy- két fokra van az általában a nyerõ napnak a jele. Bár a jupiter mindegyik pénzházban szerencsét jelenthet. A tranzit Jupiter gyakran van a napi 2. házban. Az is szerencsés napra utal egy napi horoszkópban, ha a Hold a Nap a Vénusz és a Mars elfoglalja egy vagy több egy vagy több pénzházát, vagy együttáll ezek határaival.
Ne felejtse el, hogy a hold nagyon gyorsan mozog, és legalább egyszer egy hónapban a 2., 5., és a 8., házában lesz, amikor ezeket aktiválja.
A lottónyertes horoszkópjában azt láthatjuk a szelvény vásárlás napjára, hogy a születési Jupiter az 5. házában kvadrátot alkot a 8. ház határávak és a tranzit jupiter a második házában.
A születési horoszkópjában tranzit Uránusz együtt áll a X. házával, ami hirtelen hírnévre utal. A nap horoszkóp pedig megmutatja, az élet melyik területén várható ez a hírnév.

Hogyan találjuk meg egy nap legszerencsésebb óráját:

Ha egyszer megtalálta melyik a szerencsenapja, akkor szeretné a pontos idõt is belõni, amikor nyerhet, mert az emelkedõ jegyek a tranzit házak határai és a bolygók a legjobb pozícióban vannak.
Keressen egy olyan órát amikor a bolygók a legnagyobb túlsúlyban vannak az egyik pénzházában, vagy a Jupiter együttáll a pénzházak határaival. Mivel a tranzit Nap a 8. házban van mindennap 14h-16h között ez általában jó idõ.

Észrevettem, hogy nem is egy nagy nyertes vett éppen 16 h körül vett lottószelvényt, amikor a Nap a 8. ház határán van.

Ezek után kisérleteznie kell, hogy lássa az nap hova melyik házba esnek a bolygók. Keressen annyit a pénzházakban, amennyit csak lehet. Ha szerencsés bolygók vannak a pénzházakban, akkor tanácsos olyan idõpontot választani amikor a tranzit kerék közel van a születési kerékhez és a fenti bolygók ugyanazokban a házakban vannak, mintha a saját horoszkópjában lennének.
Ezt úgy számolhatja ki, hogy hozzáad 4 fokot a X ház csúcsához a születésnapjától számítva minden napra.

A lottó nyertes szelvényvásárlása napi idõpontjának horoszkópja majdnem ugyanaz a kerék mint a születési horoszkópja . Mivel úgy adta meg a lottó kitöltésénekk idõpontját idõpontját, hogy kb 16 óra, úgy sejtem a felkelõ fok 3 fokkal korábban volt és együtt állt a saját aszcendensével. Az aszcendens fokszáma megegyezik felkelõ fokkal.
Az Újhold a szúz jegyében vagyis az õ szerencsés 8. házába volt, akárcsak a születési horoszkópjában.
Ez duplán is megmutatja a Vénusz helyét a születési horoszkópjában a 8. házban. Ez különösen szerencsés, mert a Vénusz uralja az 5. házat, ahol a Mars található tettere kész kvadrátban a szûz jegyében lévõ Újholddal.

A fentiek ismeretében kívánok sok szerencsét mindenkinek, aki ide látogat és alkalmazza az általam ismertetett lehetõséget.
Szerencsés tapasztalataitokat szívesen venném a fórumban.

Turcsányiné Perge Zsuzsa

Üzenőfal

Vendég: Elloptad a cikkemet te geci kurva!a régi Mandala lapból Illett volna feltüntetni a forrást ! Legalább !
Vendég: Kedves Zsuzsa!Köszönöm szèpen a nagyszerű olvasnivalòkat.Jò egèszsèget kìvànok!Katalin
Vendég: Kedves Zsuzsa!

Olvastam a Trutina Hermetisz féle aszcendens meghatàrozàs mòdszeréröl.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 3. mikor a radix hold és az Asc vagy Desc különbségét kell kiszàmolni, ott az Asc vagy Desc - st melyiket kell a szü

Vendég: vagy szívesen felvenném máshol a kapcsolatot
Vendég:
Vendég: Ha van kedve írjon nyugodtan ide
Vendég: Megakadt a szemem az előző vendég üzenetén. Nekem is jövő januárban kerül együttállásba a tranzit Szaturnusz, és Plutó az aszcendensemmel. Érdekelne milyen tapasztalatai vannak. Szívesen folytatnék eszmecserét:
Vendég: Bocsánat az előbbi bejegyzésben elfelejtettem írni, hogy a transit szaturnusz és plutó van a radix szerinti 12-es házban és onnan érik el jövő január közepén az ascendensemet, konjugálnak majd rajta..
Vendég: Kedves Zsuzsa! Bak 23 fokon van az ascendensem, és a plutó illetve a szaturnusz is a 12-es házban van, 2020 január közepén konjugálnak az ascendensemen....Radixom szerint szűsz-ben 8-as házban van a plutóm. Igyekszem a változásokat pozitívan


minden üzenet új üzenet